Opskrift: Verdens bedste romkugler
Forfatter: 
12
 
Ingredienser
  • 400 g. kagerester (kan også være købekage)
  • 4 spsk. marmelade (en del opskrifter nævner hindbærmarmelade, men jeg har haft held med mix af jordbær, solbær og hvad du ellers har af syltetøjsglas i køleskabet i forvejen)
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 store spsk. kakao
  • 2 spsk. romessens
  • 100g smeltet chokolade
  • 1 spsk piskefløde
  • 2 poser krymmel eller en pose kokosmel
Beskrivelse
  1. Start med at smuldre kagen i en blender eller foodprocessor
  2. Kom kagesmuldret over i en skål
  3. Tilsæt marmeladen, vaniljesukker, kakao og romessens.
  4. Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad
  5. Tilføj den smeltede chokolade og piskefløden
  6. Rør ingredienserne sammen, så dejen bliver fast og let at forme
  7. Tril romkuglerne til en passende størrelse og rul dem i krymmel eller kokosmel
  8. Opskriften giver ca. 12-14 medium størrelse romkugler. Servér dem afkølet. De kan holde sig et par dage i køleskab.
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2014/07/opskrift-paa-romkugler/