Chokolade Ganache
Forfatter: Himmelske Kager
- 2,5 dl piskefløde
- 250 gram mørk chokolade (brug chokolade med et kakaoindhold på 55%)
- Hak chokoladen groft og put den i en skål, der kan tåle varme.
- Bring piskefløden i kog. Varm den langsomt op og rør lidt i den undervejs, så den ikke brænder på.
- Tag piskefløden af komfuret og hæld den over chokoladen. Sørg for at chokoladen er nogenlunde dækket.
- Lad blandingen hvile i 5 minutter
- Rør ganachen sammen så den får en konsistens som tynd chokoladesovs.
- Lad ganachen stå i nogle timer i køleskabet, gerne natten over.
- Tag ganachen ud af køleskabet og pisk den igennem, pas på ikke at overpiske så den skiller.
- Så er den klar til opsmøring!
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2014/04/kagedekoration-for-begyndere-step-5-saadan-laver-du-chokolade-ganache-smoercreme/
3.5.3208