Opskrift på smørcreme
Forfatter: 
 
Smørcreme til at overtrække en påskekylling-kage med
Ingredienser
  • 250 gram flormelis
  • 125 gram smør (rigtig smør, ikke blandingsprodukt som Kærgaarden!)
  • En sjat mælk
  • Vaniljeessens
  • Ca. 1 tsk. gul pastafarve fra Wilton
Beskrivelse
  1. Pisk flormelis og blødt smør sammen (jeg bruger en røremaskine, men du kan også bruge en håndpisker)
  2. Tilføj 2-3 dråber vaniljeessens, mens du rører
  3. Smørcremen må ikke være for hård for så bliver det svært at smøre kagen op, så du skal nu tilsætte lidt mælk og røre videre. Pas på ikke at tilsætte for meget mælk for smørcremen må hellere ikke blive flydende, den skal være blød som Nutella eller smør, der er lige til at smøre på brødet. Det er en balancegang og du må tilsætte mælk meget forsigtigt lidt ad gangen indtil du synes den har den rette konsistens. (Det er lidt ligesom når man laver glasur og tilsætter vandet til flormelis lidt ad gangen).
  4. Fortsæt med at piske smørcremen til mælken er fordelt og cremen har en blød og luftig konsistens.
  5. Til sidst tilsætter du pastafarve, mens du rører, tilsæt det lidt ad gangen, så farven bliver som du vil have den
  6. Nu er smørcremen klar til opsmøring af kyllingen.
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2018/03/sjov-paaskekyllingkage-til-paaskefrokosten/