Verdens bedste chokolade cupcakes
Forfatter: 
28
 
Lækre cupcakes. 1 portion giver ca. 28 stk. Bages i 20 min.
Ingredienser
  • 550 gram sukker
  • 200 gram mel
  • 85 gram kakao
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1½ tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 2 æg
  • 2,5 dl mælk
  • 125 ml olie (raps- eller solsikkeolie)
  • 1 vaniljestang
  • 2,5 dl kogende vand
Beskrivelse
  1. Forvarm ovnen til 175 grader (almindelig over / undervarme)
  2. Kom muffins papirforme i en muffinsform.
  3. Rør sukker, mel, kakao, bagepulver, natron og salt sammen i en skål.
  4. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud
  5. Tilsæt æg, vaniljekorn, mælk og olie til dejen. Pisk forsigtigt indtil dejen er jævn - brug evt. en røremaskine
  6. Hæld langsomt det kogende vand i og pisk igen til dejen er jævn - dejen er ret flydende.
  7. Fordel dejen i muffinsforme, der er til ca. 28 cupcakes. Fyld formene halvt op.
  8. Bages i ca. 20 minutter eller indtil der ikke kommer dej med op, hvis du stikker en kødnål eller tandstik ned i dem.
  9. Lad dem køle helt af inden du pynter dem.
  10. Du kan opbevare dine cupcakes i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 3 dage og i køleskabet i op til en uge.
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2016/03/opskrift-paa-laekre-chokolade-cupcakes/