Opskrift på Red Velvet cupcakes
Forfatter: 
 
Red Velvet cupcakes. Opskriften rækker til ca. 24 cupcakes.
Ingredienser
  • 450 gr. sukker
  • 120 ml olie (vegetabilsk olie - raps eller solsikke)
  • 2 æg
  • 2,5 dl kærnemælk
  • 2 tsk vaniljeekstrakt
  • 2-3 spsk. rød frugtfarve (du kan også bruge 2 tsk rød pastafarve)
  • 125 ml varmt vand
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 220 gram hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk kakaopulver
Beskrivelse
  1. Forvarm ovnen til 165 grader (almindelig over / undervarme)
  2. Kom muffins papirforme i en muffinsform.
  3. Rør sukker og olie sammen i en stor skål, (Brug evt. en røremaskine).
  4. Tilsæt æggene og pisk indtil dejen er jævn.
  5. Tilsæt kærnemælk, vanilleekstrakt og frugtfarven. Rør forsigtigt sammen.
  6. Tilsæt det varme vand og eddiken
  7. Tilføj tilsidst sigtet hvedemel, bagepulver, salt og kakaopulver og rør det sammen.
  8. Fordel dejen i muffinsformene, der er til ca. 24 cupcakes. Fyld formene halvt op.
  9. Bages i ca. 18-20 minutter. Pas på ikke at give dem for længe, de må ikke blive tørre. Tjek om der kommer dej med op hvis du stikker en kødnål eller tandstik ned i dem. Der må godt hænge et par krummer ved tandstikken.
  10. Lad dem køle helt af inden du pynter dem.
  11. Du kan opbevare dine cupcakes i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 3 dage og i køleskabet i op til en uge.
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2016/10/opskrift-paa-red-velvet-cupcakes/