Lækre hindbær cupcakes
Forfatter: 
 
Lækker opskrift på hindbær cupcakes. Opskriften rækker til 12 cupcakes.
Ingredienser
  • 200 g mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk natron
  • ½ tsk salt
  • 200 gram sukker
  • 115 gram smeltet smør
  • 3 æggehvider
  • 75 gram creme fraiche
  • 180 ml mælk
  • 150 g hindbær
Beskrivelse
  1. Forvarm ovnen til 175 grader (almindelig over / undervarme)
  2. Kom muffins papirforme i en muffinsform.
  3. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en stor skål.
  4. Smelt smørret i en kasserolle og tilsæt sukker, pisk det sammen.
  5. Tilsæt æggehvider, creme fraiche og mælk til smør/sukkerblandingen og pisk det grundigt sammen.
  6. Tilsæt derefter hindbærrene og bland dem sammen med dejen
  7. Rør stille og roligt alle de våde ingredienser sammen med de tørre ingredienser indtil dejen er jævn.
  8. Fordel dejen i 12 muffinsforme.
  9. Bages i ca. 20 minutter eller indtil der ikke kommer dej med op, hvis du stikker en kødnål eller tandstik ned i dem.
  10. Lad dem køle af inden du pynter dem.
  11. Du kan opbevare cupcakes i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 3 dage og i køleskabet i op til en uge. (De skal i køleskab, hvis du har kommet frosting på)
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2016/06/hindbaer-cupcakes/