Cupcakes med sommerfugle
 
Opskrift på klassiske vanilje cupcakes
Ingredienser
  • 200g mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk natron
  • ½ tsk salt
  • 200 gram sukker
  • 115 gram smeltet smør
  • 3 æggehvider
  • 75 gram creme fraiche
  • 180 ml mælk
  • 1 vaniljestang
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
Beskrivelse
  1. Forvarm ovnen til 175 grader (almindelig over / undervarme)
  2. Kom muffins papirforme i en muffinsform.
  3. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en stor skål.
  4. Smelt smørret i en kasserolle og tilsæt sukker, pisk det sammen.
  5. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud
  6. Tilsæt æggehvider, creme fraiche, mælk, vaniljekorn og vanilje essens til smør/sukkerblandingen og pisk det grundigt sammen.
  7. Rør stille og roligt alle de våde ingredienser sammen med de tørre ingredienser indtil dejen er jævn.
  8. Fordel dejen i 12 muffinsforme.
  9. Bages i ca. 20 minutter eller indtil der ikke kommer dej med op, hvis du stikker en kødnål eller tandstik ned i dem.
  10. Lad dem køle af inden du pynter dem.
  11. Du kan opbevare cupcakes i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 3 dage og i køleskabet i op til en uge. (De skal i køleskab, hvis du har kommet frosting på)
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2017/09/cupcakes-med-sommerfugle/