Opskrift på Swiss Meringue smørcreme
Forfatter: 
 
Lækker opskrift på Swiss Meringue smørcreme. Opskriften rækker til ca. 10-12 cupcakes.
Ingredienser
  • 3 æggehvider
  • 3 æggehvider
  • 2,5 dl sukker
  • 2,5 dl sukker
  • 100 gram usaltet blødt smør
  • 100 gram usaltet blødt smør
  • 1 tsk vanilje ekstrakt
Beskrivelse
  1. Kom æggehviderne op i en metalskål. Pisk dem sammen til det skummer, men lad være med at piske mere, når det begynder at skumme.
  2. Hæld sukkeret i og opvarm blandingen langsomt over et vandbad, mens du pisker stille og roligt.
  3. Pisk til blandingen har en temperatur på ca. 70 grader (sukkeret skal være helt opløst, tager ca. 3-5 min.)
  4. Tag æggemassen væk fra vandbadet og bliv ved med at piske til blandingen har stuetemperatur igen (det er en god idé at bruge en røremaskine, da det tager ca. 10 min.)
  5. Kom små stykker smør i blandingen og bliv ved med at piske til cremen har samlet sig.
  6. Tilsæt vaniljeessens tilsidst.
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2018/12/opskrift-paa-swiss-meringue-smoercreme/