Lækre græskar cupcakes med ostecreme
Forfatter: 
 
Ingredienser
  • 220g mel, mål præcist af.
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • ½ tsk salt
  • 1½ tsk stødt kanel
  • 1 tsk pumpkin spice (se længere nede)
  • 130g farin
  • 2 store æg
  • 230 gram græskar pure
  • 120 ml vegetabilsk olie (f.eks. solsikkeolie)
  • 80 ml mælk
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
Beskrivelse
  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Kom muffins papirforme i en muffinsform. Opskriften giver ca. 14 stk, så de skal bages ad 2 omgange.
  3. Rør mel, natron, bagepulver, salt, kanel og pumpkin spice sammen i en skål og sæt den til side
  4. I en anden skål pisker du æg og farin sammen indtil det har en cremet konsistens.
  5. Tilsæt derefter græskarpuré, olie, mælk og vaniljeekstrakt og pisk indtil det er rørt sammen.
  6. Hæld de våde ingredienser (æg, farin osv.) ned i skålen med de tørre ingredienser (mel osv.) og rør det forsigtigt sammen indtil det lige er blandet sammen, du skal endelig ikke røre for længe.
  7. Fordel dejen mellem de 14 muffinsforme.
  8. Bages i ca. 17-18 minutter. Pas på ikke at give dem for længe, de må ikke blive tørre. Tjek om der kommer dej med op hvis du stikker en kødnål eller tandstik ned i dem. Der må godt hænge et par krummer ved tandstikken.
  9. Lad dine cupcakes køle helt af inden du kommer ostecreme eller chokolade frosting på.
  10. Opbevar dine cup cakes (uden frosting) i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i max 1 dag.
  11. Kan opbevares i køleskab i op til 3 dage.
  12. Kan fryses ned i max 2 måneder. Optøs natten over i køleskab og sørg for at de får stuetemperatur før du dekorerer dem med frosting.
  13. (Når cupcakes er blevet pyntet med frosting (smørcreme) skal de altid opbevares på køl og kan ikke fryses).
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2017/10/laekre-graeskar-cupcakes-med-ostecreme/