Opskrift på jordbær frosting
Forfatter: 
 
Lækker jordbær frosting (smørcreme). Perfekt til chokolade eller jordbær cupcakes.
Ingredienser
  • 10-12 gram frysetørrede jordbær
  • 10-12 gram frysetørrede jordbær
  • 235g usaltet smør, blødgjort til stuetemperatur
  • 235g usaltet smør, blødgjort til stuetemperatur
  • 480g flormelis
  • 480g flormelis
  • 3 spsk piskefløde
  • 3 spsk piskefløde
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • ¼ tsk salt
  • ¼ tsk salt
  • Friske jordbærskiver til at pynte dine cupcakes med (hvis du ønsker det)
Beskrivelse
  1. Hak de frysetørrede jordbær ved hjælp af en foodprocessor eller en blender. Jordbærrene skal være meget finthakkede - nærmest pulveriserede.
  2. Pisk blødgjort smør i cirka 3-4 minutter, indtil det er cremet i konsistensen
  3. Tilsæt de pulveriserede jordbær, flormelis, fløde, vaniljeekstrakt og salt, mens din røremaskine / håndmikser kører.
  4. Pisk derefter ved høj hastighed i 3 minutter.
  5. Tilsæt 30 g flormelis mere, hvis frostingen er for tynd eller 1 spsk fløde, hvis frostingen er for tyk.
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2019/06/opskrift-paa-jordbaer-frosting/