Opskrift på en lækkerhindbær frosting
Forfatter: 
 
Lækker hindbær smørcreme / frosting - brug den til dekorering af dine cupcakes.
Ingredienser
  • 170g usaltet smør, blødgjort til stuetemperatur
  • 420g flormelis
  • 3 spsk piskefløde
  • 2 tsk vaniljeekstrakt
  • ¼ tsk salt
  • 165 g hindbærmarmelade
  • Friske hindbær til at pynte dine cupcakes med (hvis du ønsker det)
Beskrivelse
  1. Pisk blødgjort smør i cirka 3-4 minutter, indtil det er cremet i konsistensen
  2. Tilsæt flormelis, fløde, vaniljeekstrakt, og salt mens din røremaskine /håndmikser kører
  3. Pisk ved høj hastighed i et minuts tid.
  4. Tilsæt hindbærmarmeladen og pisk til frostingen er tyk og cremet, (ca. 2 minutter).
  5. Tilsæt mere sukker, hvis smørcremen virker for tynd i konsistensen, skiller lidt eller indeholder for meget væde.
  6. Kom en lille bitte smule ekstra salt i, hvis du tilsætter ekstra sukker for at udligne smagen, så cremen ikke bliver for sød.
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2017/02/opskrift-paa-hindbaer-frosting/