Opskrift på snickers karamel frosting (smørcreme)
Forfatter: 
 
En nem opskrift på karamel frosting (smørcreme) med hakket snickers.
Ingredienser
  • Til karamel:
  • 100 gram farin
  • 62 ml piskefløde
  • 2 spsk usaltet smør, skal have stuetemperatur
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 knivspids salt
  • Til smørcreme:
  • 230 gram usaltet smør, der har stuetemperatur, må ikke være flydende.
  • 375 gram flormelis (skal være sigtet igennem en si)
  • ½ tsk salt
  • 1 spsk vaniljeekstrakt
  • 150 gram hakket snickers chokolade
  • 50 gram almindelig mørkt chokolade.
Beskrivelse
  1. Karamelblanding:
  2. Rør farin, fløde og smør sammen i en kasserolle.
  3. Bringes i kog over medium varme mens du rører
  4. Fortsæt med at røre konstant mens det koger, når sukkeret er opløst, skal du tage det af varmen, ca. 3 min.
  5. Fjern det fra komfuret og rør vaniljeekstrakt og salt i, (vær forsigtig, da er meget varmt og det vil boble)
  6. Afkøles til stuetemperatur.
  7. Pisk med et piskeris til det har en cremet konsistens.
  8. Smørcreme:
  9. Pisk smør med håndmikser eller på røremaskine til det har en lys og cremet konsistens
  10. Mens du fortsat pisker på lav hastighed, tilsættes langsomt flormelis.
  11. Pisk fortsat, men lidt kraftigere, og tilsæt vaniljeekstrakt og salt. Pisk i ca. 3 minutter.
  12. Tilsæt langsomt den afkølede karamel, imens du pisker på lav hastighed. Fortsæt med at piske til det har en jævn konsistens og er helt blandet med smørcremen.
  13. Pynt dine cupcakes med hakket snickers chokolade og evt. lidt smeltet almindelig chokolade.
Recipe by Blomsterkager at http://blomsterkager.dk/2017/08/opskrift-paa-snickers-karamel-frosting-smoercreme/