Om mig

Hej!

Velkommen til blomsterkager.dk.

Jeg håber at du synes om indholdet og kan bruge det til dine egne kageeventyr 🙂

Jeg hedder Karen, jeg bor i Nordsjælland sammen med min mand, vores lille dreng og hunden. Jeg har lavet en blog om kager. Jeg elsker nemlig at bage og lave fine kager og især hvis jeg også får mulighed for at dekorere dem med sukkerblomster i fondant.

Karen

Tanken med bloggen er, at jeg af og til vil skrive lidt om forskellige kageprojekter jeg har gang i. Jeg har lavet fondant kager de sidste 5-6 år , men jeg vil gerne blive ved med at øve mig og dele mine erfaringer og oplevelser med dig.

Jeg svarer desværre kun på kommentarer og spørgsmål i meget begrænset omfang da jeg har denne blog som en hobby ved siden af mit fuldtidsarbejde og jeg også har 2 små børn.

Hvorfor blomster?

Udover at bage kager, holder jeg fantastisk meget af blomster. Jeg har en have fyldt med blomster og jeg synes det er sjovt at lave blomsterdekorationer til festlige lejligheder. Ved at lave sukkerblomster til kager kan jeg med et smæk kombinerer 2 af mine favoritbeskæftigelser – smart!

Rhododendron

En del af blogindlæggene handler derfor om fondantkager og sukkerblomster, men da jeg også er mor til 2 små drenge, vil nogle af kagerne nok fremover blive dekoreret med Spiderman, monstre eller lego.. eller hvad det nu er små drenge går op i – jeg får nok ikke lov til at komme ret mange blomster på..

Det er heller ikke alle blog indlæggene, der handler om fondantkager. Jeg skriver også om andre kager, cupcakes og desserter – f.eks. er min opskrift på romkugler sjovt nok super populær.

Udover kagerne elsker jeg at hygge med mine drenge og gå lange ture med min hund. Hunden deltager også  ivrigt i kageprojekterne. Dog mest i sin egenskab af mester-tigger og effektiv kagekrumme opsamler 🙂

Du er velkommen til at lade dig inspirere af indholdet på min blog, ligesom jeg også lader mig inspirere af mange andre fine sider på nettet. Men du må ikke kopiere mine tekster og billeder.

Jeg laver ikke kager kommercielt, men kun til venner, naboer, kollegaer etc.

Sådan bruger du bloggen

Jeg håber du får glæde af at læse artiklerne på min blog, men jeg har også samlet en række ressourcer:

Fondantkager for begyndere
Her får du en gennemgang fra A-Z i, hvordan du laver en kage med fondant fra du bager kagen, laver mousse, opsmøring, overtrækker med fondant etc. Et godt sted at starte, hvis du er begynder!

Vejledninger i at lave sukkerblomster
Er du vild med at lave blomster i fondant eller gumpaste? På denne side har jeg samlet en masse links til vejledninger/how-to’s, der forklarer, hvordan du laver sukkerblomster så som roser, kallaer, gerbera, pæoner etc.

Opskrifter
Find opskrifter på kagefyld såsom mousse & ganache, opskrifter på kagebunde, romkugler, cupcakes og meget andet..

Kager til inspiration
Bliv inspireret, hvis du skal lave en bryllupskage, kage til barnedåb, fødselsdagskage, kage til et barn, påskekage, grise i muddertønde-kage og meget andet.

Følg bloggen!

Hvis du synes om bloggen, kan du følge med på flere måder. Du kan bruge facebook eller pinterest. Du kan også følge min blog via bloglovin.