Her kommer en opskrift på Baileys frosting (smørcreme). Du kan bruge den til at dekorere chokolade cupcakes, vanilje cupcakes og mange andre typer af cupcakes
Denne smørcreme er cremet, let og silkeblød og så smelter den på tungen 🙂 så hvis du elsker Baileys, vil du sikkert synes, at denne smørcreme smager rigtig godt.
Opskrift på Baileys frosting (smørcreme)
Author:
Lækker opskrift på Baileys frosting (smørcreme)
Ingredients
- 230 gram smør, usaltet, skal have stuetemperatur.
- 480 gram flormelis
- ½ tsk salt
- 2 tsk vaniljeekstrakt
- 120 ml Baileys likør
Instructions
- Kom Baileys i en kasserolle og varm det op til det koger.
- Kom det over i en skål og hæld flormelis i lidt ad gangen imens du konstant pisker med en håndmikser eller på en røremaskine.
- Pisk blødgjort smør i cirka 3-4 minutter, indtil det er cremet i konsistensen
- Tilsæt flormelis lidt ad gangen imens du fortsat pisker fløde, vaniljeekstrakt og salt, mens din røremaskine / håndmikser kører.
- Pisk derefter ved høj hastighed i 3 minutter.
- Tilsæt 30 g flormelis mere, hvis frostingen er for tynd eller 1 spsk fløde, hvis frostingen er for tyk.