Min bedste opskrift på ostecreme (cream cheese frosting)

Cream Cheese frosting smager dejligt ovenpå cupcakes og på gulerodskage. Her får du min yndlingsopskrift.

cre

Her er en let og lækker opskrift på cream cheese frosting.

Sådan pynter du dine cupcakes med frosting

Hvis du bruger Cream Cheese frosting til dekorering af cupcakes, skal du bruge en 1M tyl fra Wilton og min favorittyl er  helt klart Wilton nr. 1M, som er den, jeg anvender mest til cupcake frosting. Den laver nemt en flot, tyk hvirvel, der ser meget ensartet ud. Jeg har et sæt med forskellige tyller fra firmaet Wilton, hvor 1M og en hel masse andre fantastiske tyller er inkluderet. En anden mulighed for at udsmykke dine cupcakes er at bruge Wilton nr. 2A, (som også er med i min samling af tyller), den er perfekt, hvis du vil have en top af frosting ovenpå dine cupcakes, men uden en hvirvel. Der findes også mange søde muffins papirforme, der kan give dine cupcakes et ekstra pift, når du serverer dem. Du kan evt. have glæde af at kikke på denne youtube video hvis du vil lære mere om cupcake frosting.

SE OGSÅ: De vigtigste redskaber til at lave cupcakes og muffins

Opskrift på ostecreme / cream cheese frosting
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 225g neutral flødeost, (stuetemperatur)
  • 60 g usaltet smør, (stuetemperatur)
  • 240 g sukker
  • 1-2 spsk (15-30ml) piskefløde
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
Beskrivelse
  1. Rør flødeost og smør sammen på en røremaskine eller med en håndmikser. Pisk i ca. 2 minutter indtil konsistensen er cremet.
  2. Tilsæt sukker og 1 spsk. fløde.
  3. Pisk i 2 minutter
  4. Tilsæt vaniljeekstrakt og evt. mere fløde, hvis frostingen virker for tyk i konsistensen.
  5. Pisk 1 minut mere.