3 idéer til bogstaver på din kage

Du har tit brug for at skrive små hilsner og lykønskninger på din kage, men hvilke muligheder finder der, hvis du vil skrive på kagen?

Simone5
Jeg bruger altid bogstaver og tal af fondant eller gum paste, når jeg skal skrive på en kage, men du kan også skrive på kagen med royal icing. Dette indlæg handler dog om bogstaver af fondant / gum paste, da jeg er en klovn til at bruge royal icing  😆

Hvordan laver man bogstaver på sin kage?

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om hvordan man gør i praksis, når man skal lave bogstaver i fondant / gum paste. Det kan du læse her.

Bogstaver4

Indlægget i dag handler dog om hvilke typer af bogstaver og muligheder, som findes. Her får du 3 gode idéer:

1. idé: Brug romantiske bogstaver til bryllupskager

Jeg har anvendt sættet script fra FMM til bogstaverne på denne bryllupskage. Der er brugt 2 sæt: Et med store og et med små bogstaver (kan købes her – store bogstaver og små bogstaver).

Bry6

2. idé. Brug sjove bogstaver til børnekager og fødselsdagskager

Jeg er rigtig glad for udstikkersættet ”FMM Funky Alphabet”, det giver et sødt og sjovt udseende på kagerne og jeg har anvendt det på rigtig mange forskellige kager. (Udstikkersættet kan kan købes her – små bogstaver og store bogstaver).

F.eks. er de hvide bogstaver på denne “Hello Kitty” kage lavet med Funky Alphabet:

Hello Kitty fondantkage

Her er Funky Alphabet sættet brugt med lilla skrift på en fødselsdagskage:

Mette1

Her er skrifttypen brugt til en barnedåb:

barnedåb4

3. idé: Brug kraftige og tydelige bogstaver

Det er en god idé at bruge en kraftig og tydelig typografi, hvis det er en stor kage eller der er meget pynt på. Hvis du skal lave en kage til en mand, kan denne skrifttype også være god. Disse kager  er til  en 40 års fødselsdag og her er bogstaver og tal lavet med dette udstikkersæt.

Casino2

IMG_8029