• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Blomsterkager

En blog om at lave kager og sukkerblomster

  • Forside
  • Lær at lave fondant kager
  • Udstyr
  • Vejledninger – fondant
    • Sukkerblomster & blade
    • Bogstaver & kagekanter
    • Legetøj & dyr
    • Fondant teknikker
  • Opskrifter
    • Oversigt over opskrifter
    • Kageopskrifter
    • Kagebunde
    • Mousse & Ganache
    • Cupcakes
    • Smørcreme / frosting
  • Kager til inspiration
    • Alle kager
    • Bryllupskager
    • Barnedåb
    • Børnekager
    • Sjove kager

Opskrift på Ferrero Rocher ganache

29. september 2014 by Karen

Email, RSS Follow
Pin It

Ferrero Rocher ganache er nem at lave og smager rigtig godt i en lagkage eller fondantkage

Ferrero-rocher

Ganache er en form for chokolade creme, som du kan bruge mellem bundene i en lagkage eller en fondantkage. Man kan lave ganache på mange forskellige typer chokolade – mørk chokolade, hvid chokolade og  altså også Ferrero Rocher chokolade.

Inden du får opskriften, vil jeg lige gøre dig opmærksom på 2 vigtige ting:

  1. Sørg for at dække ganachen helt med husholdningsfilm – se billedet nedenfor.
  2. Lad din ganache stå i køleskabet i mindst 8 timer eller til næste dag inden du anvender den på en kage.

ganache6

Opskrift på Ferrero Rocher ganache
 
Print
Lækker Ferrero Rocher ganache, som du kan bruge som fyld i en lagkage.
Forfatter: Karen
Ingredienser
  • ½ liter piskefløde
  • 200 gram Ferrero Rocher chokolade
Beskrivelse
  1. Hak forsigtigt chokoladen i mindre stykker, (pas på du får creme ud over det hele) og put chokoladen i en skål
  2. Varm fløden op, rør lidt i det undervejs, så det ikke brænder på, fløden skal ikke koge (ca. 80 grader).
  3. Når fløden er varm, hælder du den udover den hakkede chokolade, så fløden dækker chokoladen helt.
  4. Lad blandingen stå i 5 minutter.
  5. Rør stille og roligt blandingen sammen indtil den ligner en tynd chokoladesovs
  6. Tag noget husholdningsfilm og dæk overfladen, så filmen rører den. Fold filmen op ad siderne på skålen. Dæk også skålen med film.
  7. Lad ganachen stå i køleskabet i mindst 8 timer eller til næste dag.
  8. Når du skal bruge ganachen, skal du piske den indtil den bliver tyk og lækker og får en konsistens så den kan smøres ud på en kagebund uden at løbe. Pas dog på, at du ikke pisker for længe, så den begynder at bliver grynet.
  9. Jeg fryser nogle gange ganache, hvis jeg har en rest kage, men det er på eget ansvar, hvis du fryser den, da fløden godt kan blive grynet.
3.2.2885

 

Hvad andre læser:

Jordbærmousse
Opskrift på en rigtig lækker rabarbertrifli
Opskrift på kagebunde - drømmekage
Opskrift på en lækker othello lagkage med marcipanroser

Filed Under: Mousse & Ganache, Opskrifter Tagged With: Ferrero Rocher, Ganache, Mousse, Opskrifter

Previous Post: « Inkaliljer til bryllupskage
Next Post: Sådan farver du fondant / gum paste »

Primary Sidebar

Velkommen til Blomsterkager.dk

Hej! Tak fordi du kikker forbi. Jeg hedder Karen og jeg elsker at bage og lave blomster af fondant. Her kan du finde masser af tutorials og opskrifter.

Følg min blog

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Pinterest

Søg i opskrifter

Kategorier

  • Alle kager
  • Barnedåb
  • Bogstaver & kagekanter
  • Børnekager
  • Brød & Boller
  • Bryllupskager
  • Cupcakes
  • Fondant teknikker
  • Kagebunde
  • Kageopskrifter
  • Kager til inspiration
  • Lær at lave fondant kager
  • Legetøj & dyr
  • Mest populære indlæg
  • Mousse & Ganache
  • Opskrifter
  • Sjove kager
  • Smørcreme / frosting
  • Sukkerblomster & blade
  • Værktøjer
  • Vejledninger – fondant

Footer

Om Karen

Jeg hedder Karen og jeg elsker at bage og lave blomster og andre ting i fondant.
se mere her

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
Privatlivspolitik & Cookies.
Denne side kan indeholde affiliate links.
Jordbær mousse kage med fondant lagkage

Copyright © 2019 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress

Denne webside anvender cookies til at gøre vores indhold og annoncer mere personlige.OK For mere info
Privacy & Cookies Policy