• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Blomsterkager

En blog om at lave kager og sukkerblomster

  • Forside
  • Lær at lave fondant kager
  • Udstyr
  • Vejledninger – fondant
    • Sukkerblomster & blade
    • Bogstaver & kagekanter
    • Legetøj & dyr
    • Fondant teknikker
  • Opskrifter
    • Oversigt over opskrifter
    • Kageopskrifter
    • Kagebunde
    • Mousse & Ganache
    • Cupcakes
    • Smørcreme / frosting
  • Kager til inspiration
    • Alle kager
    • Bryllupskager
    • Barnedåb
    • Børnekager
    • Sjove kager

Min bedste opskrift på jordbær frosting

3. juni 2019 by Karen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/blomsterkager.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514
Email, RSS Follow
Pin It

Denne jordbær frosting (smørcreme) er virkelig lækker ovenpå en chokolade cupcake eller en jordbær / vanilje cupcake.

jorb1

Du kan bruge denne frosting til flere forskellige typer cupcakes, f.eks. vanilje cupcakes med jordbær i, chokolade cupcakes, cupcakes med citron eller limesmag – der er masser af lækre muligheder.

Til denne frosting anbefaler jeg, at du anvender frysetørrede jordbær. Der er rigtig meget væde i friske jordbær, så for at det ikke skal give dig problemer med frostingen, er det helt klart bedst at bruge frysetørrede bær fremfor friske, så du får en cremet og perfekt frosting til dine cupcakes. I opskriften finthakker jeg bærrene til jordbærpulver i en foodprocessor (du kan også bruge en blender), hvorefter jeg tilsætter dem til min frosting, så den får en flot lyserød farve.

jor

Opskrift på jordbær frosting
 
Print
Lækker jordbær frosting (smørcreme). Perfekt til chokolade eller jordbær cupcakes.
Forfatter: -
Ingredienser
  • 10-12 gram frysetørrede jordbær
  • 10-12 gram frysetørrede jordbær
  • 235g usaltet smør, blødgjort til stuetemperatur
  • 235g usaltet smør, blødgjort til stuetemperatur
  • 480g flormelis
  • 480g flormelis
  • 3 spsk piskefløde
  • 3 spsk piskefløde
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • ¼ tsk salt
  • ¼ tsk salt
  • Friske jordbærskiver til at pynte dine cupcakes med (hvis du ønsker det)
Beskrivelse
  1. Hak de frysetørrede jordbær ved hjælp af en foodprocessor eller en blender. Jordbærrene skal være meget finthakkede - nærmest pulveriserede.
  2. Pisk blødgjort smør i cirka 3-4 minutter, indtil det er cremet i konsistensen
  3. Tilsæt de pulveriserede jordbær, flormelis, fløde, vaniljeekstrakt og salt, mens din røremaskine / håndmikser kører.
  4. Pisk derefter ved høj hastighed i 3 minutter.
  5. Tilsæt 30 g flormelis mere, hvis frostingen er for tynd eller 1 spsk fløde, hvis frostingen er for tyk.
3.5.3208

Hvad andre læser:

Jordbærmousse
Opskrift på en dejlig æblekage
Snickers chokolade cupcakes
Marmorkage cupcakes

Filed Under: Opskrifter, Smørcreme / frosting Tagged With: Jordbær frosting, Jordbær smørcreme, Opskrifter

Previous Post: « Dejlig opskrift på en skøn mangomousse
Next Post: Friske jordbær cupcakes »

Primary Sidebar

Velkommen til Blomsterkager.dk

Hej! Tak fordi du kikker forbi. Jeg hedder Karen og jeg elsker at bage og lave blomster af fondant. Her kan du finde masser af tutorials og opskrifter.

Følg min blog

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Pinterest

Søg i opskrifter

Kategorier

  • Alle kager
  • Barnedåb
  • Bogstaver & kagekanter
  • Børnekager
  • Brød & Boller
  • Bryllupskager
  • Cupcakes
  • Fondant teknikker
  • Kagebunde
  • Kageopskrifter
  • Kager til inspiration
  • Lær at lave fondant kager
  • Legetøj & dyr
  • Mest populære indlæg
  • Mousse & Ganache
  • Opskrifter
  • Sjove kager
  • Smørcreme / frosting
  • Sukkerblomster & blade
  • Værktøjer
  • Vejledninger – fondant

Footer

Om Karen

Jeg hedder Karen og jeg elsker at bage og lave blomster og andre ting i fondant.
se mere her

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
Privatlivspolitik & Cookies.
Denne side kan indeholde affiliate links.
Mango mousse

Copyright © 2019 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress

Denne webside anvender cookies til at gøre vores indhold og annoncer mere personlige.OK For mere info
Privacy & Cookies Policy