Ferrero Rocher kage til fødselsdag

Min bror holdt fødselsdag i går og ønskede sig en Ferrero Rocher kage

Fer4

Bunde

Bundene er  lavet af Drømmekage fra Brovst, som smager godt som bunde i en lagkage (selvfølgelig kun sandkagen, ikke kokos-snasket på toppen).

Fyld

Fyldet er et mix af blåbærmousse og Ferrero Rocher ganache. Min bror havde ønsket sig en kage med Ferrero Rocher fyld, men jeg synes det blev lige tungt nok alene, så jeg tilføjede også blåbær moussen. Kagen er opsmurt med chokolade ganache.

Fer1

Kant og top

Kanten på kagen er lavet af hasselnødder, som er hakket og sat fast i chokolade ganachen.

Fer2

 

Fer3

På toppen af kagen har jeg tilføjet et mix af smeltet mørk, lys og hvid chokolade. Den smeltede chokolade er hældt ud på overfladen og så har jeg forsigtigt mixet den sammen med en teske, så den får et marmoreret udseende.

Fer5

Til sidst har jeg placeret et par Ferrero Rocher ovenpå kagen som prikket over i’et.

Fer6