Kage med gul badeand til fødselsdag for lille dreng

Min lille dreng havde fødselsdag fornylig og han skulle derfor have en fin kage. Han elsker gule badeænder og leger både med dem i svømmehallen og i badet, så det skulle han da også have på sin kage.

1-IMG_2800

Selve kagen er en chokoladekage som jeg har bagt i en form, som er 25 cm i diameter og fyldet består af hindbærmousse og chokolademousse.

1-IMG_2684

Så er den overtrukket med chokolade ganache:

1-IMG_2698

Jeg har indkøbt ca. 11 KitKat barrer til denne kage. Jeg har sat KitKat barrene fast på siderne inden ganachen tørrer op og mens den stadig er lidt klistret. Det gør det meget lettere at få alle KitKat barrene til at hænge fast. Til toppen af kagen har jeg udrullet et stykke lyseblå fondant, som skal ligne vand.

1-IMG_2717

For at holde yderligere på “tønden” rundt om kagen, har jeg placeret et hvidt bånd. Jeg har givet båndet en lille klat ganache på bagsiden et par steder, så det ikke begynder at glide ned.

1-IMG_2720

Jeg ville lave en gul badeand til kagen, men det viste sig ikke at være særlig svært at lave en badeand, så jeg endte med at lave et par stykker. Badeænderne har jeg lavet af fondant, som er opblandet med tylosepulver og farvet gul og orange.

1-IMG_2741

Navnet ovenpå kagen er lavet med fondantbogstaver. Jeg har brugt udstikkeren “Funky Alphabets”. Se mere her, hvis du vil lære hvordan man udstikker tal og bogstaver.

1-1-IMG_2800

Og her er så et par billeder af den færdige kage:

1-IMG_2771

 

1-IMG_2797

Den smagte rigtig godt! 🙂