Star Wars kage til fødselsdag

Denne fødselsdagskage lavede jeg til min mand, som er kæmpe Star Wars fan. Måske kan du få lidt inspiration, hvis du selv skal lave en Star Wars kage.

1-IMG_3933

Min mand har fødselsdag og jeg har lavet en fødselsdagskage til ham. Han har ret tit fået kager med blomster på, hvilket han ikke altid synes har været så fedt 😉 I år skulle det være anderledes så jeg har lavet en  Star Wars kage til ham, for han elsker Star Wars 🙂

FYLD & KAGEBUNDE

Vi var 20 personer til fødselsdagsfesten, så jeg havde lavet en kage, som var 25 cm i diameter.  Jeg brugte denne kageform til at bage kagerne.

Kagen er med chokoladebunde og fyldet er med chokolade mousse og lime mousse.

Jeg skar først bundene i 3 lag:

Kagebunde choko drømmekage3

Så fyldte jeg den med chokolade mousse og på næste lag lime mousse:

1-IMG_2645

1-IMG_2646

Jeg har smurt den op med chokolade ganache. Jeg har overtrukket kagen med denne sorte fondant.

1-IMG_2698

PYNT

Pynten bestod af et Star Wars logo og fondant stjerner, der var sat på pinde. Til kagens kant har jeg lavet et bånd i fondant med en båndudstikker. Stjerner, logo og bånd er farvet med spiselig guldmaling. Den lille Storm Trooper har jeg købt færdig i Kagebutikken i Albertslund (den er ikke spiselig).

1-IMG_3925

Hvis du vil læse mere om, hvordan man laver en kage med fondant, kan du se min trin for trin vejledning.

Her er et billede mere af den færdige kage:

1-IMG_3935