Denne Pina Colada smørcreme / frosting smager skønt ovenpå chokolade cupcakes – mums!
Du kan bruge denne smørcreme til flere forskellige typer cupcakes, f.eks. vanilje cupcakes,
chokolade cupcakes, pina colada cupcakes – der er masser af muligheder!
SÅDAN PYNTER DU DINE CUPCAKES MED FROSTING
Til frostingen, skal du bruge en 1M tyl fra Wilton og det er helt klart den tyl, som jeg anvender mest til cupcake frosting. Den laver nemt en flot, tyk hvirvel, der ser meget ensartet ud. Jeg har et sæt med forskellige tyller fra firmaet Wilton, hvor 1M og en hel masse andre fantastiske tyller er inkluderet. En anden mulighed for at udsmykke dine cupcakes er at bruge Wilton nr. 2A, (som også er med i min samling af tyller), den er perfekt, hvis du vil have en top af frosting ovenpå dine cupcakes, men uden en hvirvel. Der findes også mange søde muffins papirforme, der kan give dine cupcakes et ekstra pift, når du serverer dem. Du kan evt. have glæde af at kikke på denne youtube video hvis du vil lære mere om cupcake frosting.
SE OGSÅ: De vigtigste redskaber til at lave cupcakes og muffins
- 230 g smør, skal have stuetemperatur
- 6 spsk mælk
- 1 knivspids kokos aroma (eller 1/2 tsk kokos ekstrakt)
- 1/2 tsk rom essens
- 1 knivspids ananas aroma
- 500 g flormelis (måske lidt mere)
- Orange / fersken farvet pastafarve
- Pisk blødgjort smør i cirka 3-4 minutter, indtil det er cremet i konsistensen
- Tilsæt flormelis, mælk, kokos aroma, ananas aroma, rom essens mens din røremaskine / håndmikser kører
- Pisk ved høj hastighed i ca. 2-3 minutter.
- Tilsæt flormelis lidt ad gangen til frostingen er tyk og cremet, (det tager et par min.)
- Tilsæt mere flormelis, hvis smørcremen virker for tynd i konsistensen, skiller lidt eller indeholder for meget væde.
- Du kan tilsætte lidt lys orange eller fersken farvet pastafarve til sidst for at opnå den rette farve.
Tip: Det kan godt være lidt svært at skaffe aroma og essenser, men de kan f.eks. fås her: Kokos aroma, Ananas aroma, rom essens, orange eller fersken pastafarver