Cupcakes med hindbær og petuniaer

Her får du lidt inspiration til lækre hindbær cup cakes med petunia sukkerblomster, som du kan bruge til fødselsdage, barnedåb, bryllup eller en anden fest.

1-IMG_9470

Jeg lavede 2 forskellige slags cup cakes. En opskrift med vanilje cupcakes og en opskrift med hindbær cupcakes.

1-IMG_9341

Disse cupcakes kan opbevares ved stuetemperatur i 1 dag og derefter i køleskab i yderligere 3 dage. Husk at pakke dem ind i stanniol eller husholdningsfilm. Opskrifterne rækker til 12 cupcake forme, som skal være ¾ del fyldt. Jeg har pyntet mine cupcakes med vanilje frosting, du kan se opskriften her.

1-IMG_9320

De små petuniaer er lavet i fondant, som jeg har farvet med pastafarve. Blomsterne er lavet med denne udstikker.  Jeg har sat sukkerperlerne fast med spiselig lim.

1-IMG_9474

Sådan pynter du dine cupcakes med frosting

Når du vil pynte dine cupcakes med den perfekte frosting eller topping, er det vigtigt, at du anvender den korrekte tyl og min favorittyl er  helt klart Wilton nr. 1M, som jeg anvender mest til cupcake frosting. Den laver nemt en flot, tyk hvirvel, der ser meget ensartet ud. Jeg har et sæt med forskellige tyller fra firmaet Wilton, hvor 1M og en hel masse andre fantastiske tyller er inkluderet. En anden mulighed for at udsmykke dine cupcakes er at bruge Wilton nr. 2A, (som også er med i min samling af tyller), den er perfekt, hvis du vil have en top af frosting ovenpå dine cupcakes, men uden en hvirvel. Der findes også mange søde muffins papirforme, der kan give dine cupcakes et ekstra pift, når du serverer dem. Du kan evt. have glæde af at kikke på denne youtube video hvis du vil lære mere om cupcake frosting.

SE OGSÅ: De vigtigste redskaber til at lave cupcakes og muffins