Simpel Gurli Gris fødselsdagskage

Lagkage med Gurli Gris: Min 3 årige dreng elsker Gurli Gris, så han fik en fin Gurli Gris lagkage til sin fødselsdag. Her får du lidt inspiration til en fødselsdagskage til mindre børn.

 

Bundene i kagen er lyse bunde som jeg synes er supergode til fondant kager.  Jeg havde lavet en kage, som var 20 cm i diameter.  Jeg brugte denne kageform til at bage kagerne.

Fyldet er hindbærmousse og chokolade mousse

1-IMG_0656

og så er den overtrukket med chokolade ganache:

Bagefter er kagen overtrukket med hvid fondant. Jeg har ikke så meget tid i øjeblikket med 2 små børn, så for at gøre det hurtigt og simpelt – men alligevel festligt, har jeg købt et spiseligt papir / kageprint med Gurli Gris (en figur i en TV serie, som mange småbørn er ret glade for).

For at få sukkerprintet til at sidde fast skal du komme spiselig lim på bagsiden af papiret, som er påført med en fødevarepensel.

Bogstaverne på siden af kagen er udstukket i i rød fondant med med dette udstikkersæt. Tre-tallet er lavet med denne udstikker. Du kan se en vejledning til, hvordan man udstikker bogstaver her og tallene her.

Jeg pyntede også kagen med små cirkler i forskellige farver, det er en let måde at udsmykke en kage på.